038 558 600  info@akademiaevolucion.com

AKADEMIA EVOLUCION HAP KONKURSET PËR PRANIMIN E STUDENTËVE TË RINJ NË VITIN AKADEMIK 2023/2024

Akademia “Evolucion” nis regjistrimin e studentëve të rinj për vitin Akademik 2023/2024 në programet: – Dizajni i Modës nivelit Bachelor dhe Master,– Dizajni i Komunikimit niveli Bachelor. Të gjithë të interesuarit të cilët e kanë përfunduar me sukses shkollën e mesme dhe duan të ndjekin ëndërren dhe talentin e tyre mund të na vizitojnë në […]

Read More

KONKURS

KONKURS Në bazë të ligjit të punës, Nr. 03/L-212, Statutit dhe rregulloreve të tjera të Akademisë Evolucion (AE),shpallet konkursi për vend të lirë të punës, për personel administrativ me angazhim me kohë të plotë,referuar nevojave të administratës në departamentet administrative në AE.Zyra e Çështjeve Studentore ofron shërbime administrative për studentët dhe stafin akademik në AE […]

Read More

Evolucion ndanë dy bursa

Akademia Evolucion ka vendosur t’i ndajë dy bursa të plota për dy portfolio më KREATIVE. Për të përzgjedhur shënjoni shokun/shoqen më kreative që të nisë studimet me bursë të plotë në Akademia Evolucion në drejtimet:a) Dizajn Mode dhe b) Dizajn Komunikimi Afati i apkimit për bursa është deri më 1 Gusht 2022. Fituesit shpallen më […]

Read More

Akademia Evolucion ka filluar regjistrimet e studentëve të rinj për vitin akademik 2021/2022

Në Akademinë Evolucion kanë filluar regjistrimet e studentëve të rinj për vitin akademik 2021/2022. Në programet e Dizajnit të Modës Bachelor & Master, Dizajn i Komunikimit Bachelor dhe Dizajnë i Enterierit Bachelor në njësitë akademike përkatëse, këtë vit parashihet një interes shumë i madh i kandidatëve të cilët do të marrin statusin e studentit të […]

Read More

MËSO ADOBE ILLUSTRATOR

Shkollat verore 2019 Ky kurs u hartua për dizajner grafik fillestar, ilustrues. Gjatë këtij kursi në Adobe Illustrator CC, ju do të merrni njohuri nga ekspert të Adobe Illustrator, ku do të krijoni projekte të ndryshme dhe do të çertifikoheni. Ky kurs u hartua për dizajner grafik fillestar, ilustrues. Gjatë këtij kursi në Adobe Illustrator CC, ju […]

Read More