038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Suksesi i Studentëve të Akademisë Evolucion në Gara Kombëtare të Dizajnit të Enterierit

Në datën 30 nëntor 2023, studentët e programit të Dizajnit të Enterierit në vitin e tretë të Akademisë Evolucion morën pjesë me sukses në Garën Kombëtare të Dizajnit, një organizim tradicional që ka bërë të mundur njohjen e aftësive kreative të studentëve nga të gjitha kolegjet. Në këtë vit, tema e garës ishte “Dizajni i […]

Read More

Studentët e Dizajnit të Modës niveli Mastër Akademia “Evolucion” shfaqen punimet dhe modelet e tyre në shfaqjen më të shquar të modës në “Prishtina Fashion Nights” në Prishtinë 03.11.2023

Studentët e Dizajnit të Modës niveli Mastër Akademia “Evolucion” shfaqën punimet dhe modelet e tyre në shfaqjen më të shquar të modës në “Prishtina Fashion Nights” në Prishtinë Në fillim të këtij muaji, studentët e Dizajnit të Modës niveli Mastër Akademia “Evolucion” shfaqën punimet dhe modelet e tyre në shfaqjen më të shquar të modës […]

Read More

Ambasadori i Luksemburgut në Kosovë, Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë dhe përfaqësues i përhershëm i UNDP-së për Kosovë vizituan Akademinë Evolucion.

Të premten, më 20 Tetor 2023, Z. Patrick Heck, Ambasador i Luksemburgut në Kosovë, Z. Qemal Minxhozi, Ambasador i Shqipërisë në Kosovë, dhe Z. Nuno Queirós, përfaqësues i përhershëm i UNDP-së për Kosovë vizituan Akademinë Evolucion dhe u takuan me Znj. Enkelejda Shatri, Drejtoreshë Ekzekutive dhe Z. Dritan Axhami, Drejtor i Administratës. Gjatë takimit, Znj. […]

Read More

Lajmërim!

Lajmërim, regjistrimi online i Studentëve të rinj për vitin Akademik 2023-2024!. Të nderuar studentë, ju njoftojmë se pavarësisht nëse keni aplikuar onlinë nëpërmjet website www.akademievolucion.com për studime në Akademinë Evolucion (AE), ju duhet të vini për intervistë për tu regjistruar duke u paraqitur fizikisht në AE. Ju rikujtojmë gjithashtu se aplikimi online nuk ju rezervon […]

Read More

Studentët e Dizajnit të Komunikimit në Akademinë Evolucion së bashku me Youth Innovation Center Peja përformuan me projektin e përbashkët për të pikturuar – murale në Shkollën e Artit Pejë!

Ky projekt u zhvillua në kuadër të edicionit të dytë të RrugeFestit të përfshirë në festival të ANIBAR dhe komunën e Pejës, me një bashkëpunim të suksesshëm ndërmjet AE dhe YIC-Peja. Studentët e Designit të Komunikimit AE në bashkpunim me prof. Vesa Govori-Hapçiu me marrëveshjen e organizatës YIC-Peja propozuan tematikwn për të shprehur kreativitetin e […]

Read More

AKADEMIA EVOLUCION HAP KONKURSET PËR PRANIMIN E STUDENTËVE TË RINJ NË VITIN AKADEMIK 2023/2024

Akademia “Evolucion” nis regjistrimin e studentëve të rinj për vitin Akademik 2023/2024 në programet: – Dizajni i Modës nivelit Bachelor dhe Master,– Dizajni i Komunikimit niveli Bachelor. Të gjithë të interesuarit të cilët e kanë përfunduar me sukses shkollën e mesme dhe duan të ndjekin ëndërren dhe talentin e tyre mund të na vizitojnë në […]

Read More

Studentët tanë triumfojnë në finale në MUZA COMPETITION

Me kënaqësi të madhe, ju njoftojmë se studentët tanë të Akademisë Evolucion kanë arritur një sukses të jashtëzakonshëm duke u bërë fitues në finale të projektit MUZA COMPETITION” . Është një projekt i ndërmarrë nga Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon në kuadër të Tiranës si Kryeqyteti Europian i të Rinjve 2022, i cili përfshin aktivizimin […]

Read More

Idea Shefkiu, studente e Vitit të tretë ka fituar çmimin e dytë në Panairin Konventa e Drurit, Edicioni i 5-të.

Idea Shefkiu, studente e Vitit të tretë ka fituar çmimin e dytë në Panairin Konventa e Drurit, Edicioni i 5-të. Idea Shefkiu ka garuar me projektin – Karrige moderne nga druri me formë abstrakte por me funksion që të ulesh nga të gjitha pozitat dhe rrotullimet e karriges si dhe me koncept tradicional (shkambi). Jemi […]

Read More