038 558 600  info@akademiaevolucion.com

MËSO ADOBE ILLUSTRATOR

Shkollat verore 2019 Ky kurs u hartua për dizajner grafik fillestar, ilustrues. Gjatë këtij kursi në Adobe Illustrator CC, ju do të merrni njohuri nga ekspert të Adobe Illustrator, ku do të krijoni projekte të ndryshme dhe do të çertifikoheni. Ky kurs u hartua për dizajner grafik fillestar, ilustrues. Gjatë këtij kursi në Adobe Illustrator CC, ju […]

Read More

MËSO ADOBE PHOTOSHOP

Shkollat verore 2019 Ky kurs është për fillestar ose për cilindo që nuk ka përvojë në Adobe Photoshop CC dhe dëshiron të mësojë se si të përdorë programin. Në këtë kurs, ju do të merrni njohuri nga ekspert të Adobe Photoshop CC, ku do të krijoni projekte të ndryshme. Nëse dëshiron të bëhesh dizajner/e grafik/e, fotograf/e […]

Read More

Kurs në Dizajn të Modes

Shkollat verore 2019 Tashmë kanë filluar regjistrimet në shkollën verore në Akademinë Evolucion. Ju që kërkoni të njihni dizajnin e modës, historinë e saj, strukturat dhe ndërtimin e koleksionit,ndërtimin e patronit dhe të veshjes. Ju që ëndërroni të bëheni Dizajner të Modës dhe që jeni në dyshim të zgjedhjes së profesionit tuaj , të gjitha […]

Read More