038 558 600  info@akademiaevolucion.com

BACHELOR DIZAJN I MODËS
BACHELOR DIZAJN ENTERIER
BACHELOR DIZAJN I KOMUNIKIMIT
BACHELOR DIZAJN I MODËS
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Suksesi i Studentëve të Akademisë Evolucion në Gara Kombëtare të Dizajnit të Enterierit

Suksesi i Studentëve të Akademisë Evolucion në Gara Kombëtare të Dizajnit të Enterierit

Në datën 30 nëntor 2023, studentët e programit të Dizajnit të Enterierit në vitin e tretë të Akademisë Evolucion morën…

Studentët e Dizajnit të Modës niveli Mastër Akademia “Evolucion” shfaqen punimet dhe modelet e tyre në shfaqjen më të shquar të modës në “Prishtina Fashion Nights” në Prishtinë 03.11.2023

Studentët e Dizajnit të Modës niveli Mastër Akademia “Evolucion” shfaqen punimet dhe modelet e tyre në shfaqjen më të shquar të modës në “Prishtina Fashion Nights” në Prishtinë 03.11.2023

Studentët e Dizajnit të Modës niveli Mastër Akademia “Evolucion” shfaqën punimet dhe modelet e tyre në shfaqjen më të shquar…

Akademia “Evolucion” shpall konkursin për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin Akademik 2024/2025 në programet:

Akademia “Evolucion” shpall konkursin për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin Akademik 2024/2025 në programet:

Dizajni i Modës niveli Bachelor Dizajni i Komunikimit niveli Bachelor Dizajni i Modës niveli Master Të gjithë të interesuarit të…

Akademia Evolucion / Prishtina Fashion night SS’ 2022 (part 1)

Studentet e Akademisë, Urtina Ademaj, Kaltrina Gjyreci dhe Vesa Rukiqi kanë përfaqësuar “Akademinë Evolucion” në ‘Skopje Fashion Festival’…

Akademia Evolucion ofron studimet në nivelin Bachelor në dizajn të modës, dizajn të enterierit dhe dizajn të komunikimit dhe për herë të parë në Kosovë dhe rajon ofron programin Master në Dizajn të Modës. Filozofia e Akademisë Evolucion është që të gërshetojë praktikën dhe teorinë në mënyrë sa më harmonike. Akademia Evolucion ka marrëdhënie të ngushta me shkolla në Evropë dhe SHBA, përfshirë Instituto di moda Burgo-Milano, Domus Academy, NABA etj.

Akademia Evolucion ofron mundësi të veçanta në aftësimin e studentëve në nivel profesional dhe përgatitjen e tyre për t’u bërë pjesëtarë aktivë e të dobishëm për komunitetin, përmes zbatimit të teknikave dhe të metodologjive bashkëkohore të mësimdhënies, komunikimit interaktiv midis studentëve, stafit të Akademisë dhe akterëve të jashtëm duke gërshetuar edhe praktikën profesionale dhe projektet hulumtuese e kreative në lëmin e arteve të aplikuara dhe dizajnit.

Objektivat themelore të Akademisë “Evolucion” shtrihen në afirmimin e institucionit në fushën e artit aplikativ, dizajnit, shkencës dhe kulturës nëpërmjet një procesi të gjithanshëm të mësimdhënies, hulumtimeve, aktiviteteve artistike dhe projekteve kreative si dhe ofrimit për tregun vendor dhe atë rajonal të profesionistëve të kualifikuar në fushën e arteve të aplikuara dhe dizajnit në pajtim me zhvillimet ekonomike rajonale dhe më gjerë.

VALDRIN SAHITI
“Akademia Evolucion, shkollë shumë praktike...
TRIMORR GORANI
“Akademia Evolucion, shtëpia ime e dytē”…
AGON VUTHI
“Akademia Evolucion – aty ku arti evoluon!”…

EVOLUCION

Akademia Evolucion ka shënuar në vitin 2015 dhjetë vjet të themelimit të saj. Me një numër të madh studentësh të përgatitur për sfidat e reja brenda vitesh. Më shumë…

Informacionet rreth COVID-19See More
+