038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Evolucion ndanë dy bursa - Akademia Evolucion

Akademia Evolucion ka vendosur t’i ndajë dy bursa të plota për dy portfolio më KREATIVE. Për të përzgjedhur shënjoni shokun/shoqen më kreative që të nisë studimet me bursë të plotë në Akademia Evolucion në drejtimet:
a) Dizajn Mode dhe
b) Dizajn Komunikimi

Afati i apkimit për bursa është deri më 1 Gusht 2022.

Fituesit shpallen më 5 Gusht 2022!

Dërgo portfolion në:
info@akademiaevolucion.com
Rr. Shefqet Shkupi, Emshir/Prishtinë