038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Mbrojtja e temës së diplomës në mënyrë Virtuale e studentëve të Dizajnit të Enterierit - Akademia Evolucion

Sot tre stundentë të departamentit të Enterierit mbrojtën me sukses temën e diplomës.

Festina Ramadani , Reshat Alidema dhe Bleonart Mazdreku

Para Komisionit: Arben Sela , Genc Gafurri , Ideal Vejsa , Bledion Baraliu dhe Ilir Lloncari

Leave A Comment