038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Akademia Evolucion ka filluar regjistrimet e studentëve të rinj për vitin akademik 2021/2022

Në Akademinë Evolucion kanë filluar regjistrimet e studentëve të rinj për vitin akademik 2021/2022. Në programet e Dizajnit të Modës Bachelor & Master, Dizajn i Komunikimit Bachelor dhe Dizajnë i Enterierit Bachelor në njësitë akademike përkatëse, këtë vit parashihet një interes shumë i madh i kandidatëve të cilët do të marrin statusin e studentit të […]

Read More

MËSO ADOBE ILLUSTRATOR

Shkollat verore 2019 Ky kurs u hartua për dizajner grafik fillestar, ilustrues. Gjatë këtij kursi në Adobe Illustrator CC, ju do të merrni njohuri nga ekspert të Adobe Illustrator, ku do të krijoni projekte të ndryshme dhe do të çertifikoheni. Ky kurs u hartua për dizajner grafik fillestar, ilustrues. Gjatë këtij kursi në Adobe Illustrator CC, ju […]

Read More

MËSO ADOBE PHOTOSHOP

Shkollat verore 2019 Ky kurs është për fillestar ose për cilindo që nuk ka përvojë në Adobe Photoshop CC dhe dëshiron të mësojë se si të përdorë programin. Në këtë kurs, ju do të merrni njohuri nga ekspert të Adobe Photoshop CC, ku do të krijoni projekte të ndryshme. Nëse dëshiron të bëhesh dizajner/e grafik/e, fotograf/e […]

Read More

Kurs në Dizajn të Modes

Shkollat verore 2019 Tashmë kanë filluar regjistrimet në shkollën verore në Akademinë Evolucion. Ju që kërkoni të njihni dizajnin e modës, historinë e saj, strukturat dhe ndërtimin e koleksionit,ndërtimin e patronit dhe të veshjes. Ju që ëndërroni të bëheni Dizajner të Modës dhe që jeni në dyshim të zgjedhjes së profesionit tuaj , të gjitha […]

Read More

Prishtina Fashion Night 2019

Prishtina Fashion Night mbahet tash e sa vite në qytetin e Prishtinës ku dizajnerët sollin gjithmon diqka të re dhe duke i sjellur kështu trendet e fundit. Prishtina Fashion Night organziohet në pjesë të ndara ku pjesa e parë sjell fustane elegante ndersa pjesa e dyte e sjell veshje të përditshme. Festivali mbahet dy netë […]

Read More

Vizitë studimore në Ciao Berto

Vizitë studimore në Ciao Berto . Studentët e programit Bachelor të dizajnit të enterierit, vizituan fabrikën dhe qendrën e rë të prodhuesit të mobiljeve CiaoBerto. Gjatë kësaj vizite, studentët panë nga afër proceset e punës në dizajnimin e mobiljeve, u njoftuan me zhvillimet e reja të teknikave të përpunimit e prodhimit, njëherish u informuan edhe për […]

Read More

Kurse Profesionale

Akademia Evolucion ofron kurse profesionale në Patron dhe Module e Qepjes, Dizajn Grafik, Fotografi si dhe Projektim. Kohëzgjatja e këtyre kurseve është 3, 6 dhe 9 mujore. Këto kurse mbahen nga profesorët e Akademisë Evolucion. Për informacione më të hollësishme kontaktoni në numrin e telefonit 038-558-600, 044-396-030.

Read More

Ekspozita në Gjakovë

Sot prezantuam pranë qytetareve, të rinjve dhe studentëve të ardhshem, programet e studimit: Dizajn i Modes (BA & MA); Dizajn i Enterierit (BA & MA); Dizajn i Komunikimit (Dizajn grafik & multimedia BA); Dizajn & Marketing (MA); Në qytetin e bukur dhe traditës.

Read More