038 558 600  info@akademiaevolucion.com

MËSO ADOBE ILLUSTRATOR - Akademia Evolucion

Shkollat verore 2019


Ky kurs u hartua për dizajner grafik fillestar, ilustrues. 
Gjatë këtij kursi në Adobe Illustrator CC, ju do të merrni njohuri nga ekspert të Adobe Illustrator, ku do të krijoni projekte të ndryshme dhe do të çertifikoheni.

Ky kurs u hartua për dizajner grafik fillestar, ilustrues. 
Gjatë këtij kursi në Adobe Illustrator CC, ju do të merrni njohuri nga ekspert të Adobe Illustrator, ku do të krijoni projekte të ndryshme dhe do të çertifikoheni.
Kursi mbahet në ambientet dhe nga profesorët e Akademisë. 
Ky kurs fillon nga data 01 korrik – 30 korrik 2019 (tre here në javë)

Për informata të mëtejshme telefononi në:
Vala : ‭+38344639880‬
Fix : +38338558600

Leave A Comment