038 558 600  info@akademiaevolucion.com

AKADEMIA EVOLUCION HAP KONKURSET PËR PRANIMIN E STUDENTËVE TË RINJ NË VITIN AKADEMIK 2023/2024 - Akademia Evolucion

  • July 3, 2023
  • by Akademia Evolucion
  • Shpallje
  • Comments Off on AKADEMIA EVOLUCION HAP KONKURSET PËR PRANIMIN E STUDENTËVE TË RINJ NË VITIN AKADEMIK 2023/2024

Akademia “Evolucion” nis regjistrimin e studentëve të rinj për vitin Akademik 2023/2024 në programet:

– Dizajni i Modës nivelit Bachelor dhe Master,
– Dizajni i Komunikimit niveli Bachelor.


Të gjithë të interesuarit të cilët e kanë përfunduar me sukses shkollën e mesme dhe duan të ndjekin ëndërren dhe talentin e tyre mund të na vizitojnë në ambjentet tona dhe regjistrohen në programet e akredituara të nivelit Bachelor, ndërsa për kandidatët që kanë përfunduar studimet e nivelit Bachelor, mund të regjistrohen në nivelin Master.

Për më shume informacione rreth regjistrimeve na kontaktoni në:

+383 3855860 

Mobile  +383 44582828

Ose aplikoni online: APLIKO