038 558 600  info@akademiaevolucion.com

LAJME DHE NGJARJE

Të rejat dhe ndodhitë e fundit nga Akademia Evolucion

Suksesi i Studentëve të Akademisë Evolucion në Gara Kombëtare të Dizajnit të Enterierit

Suksesi i Studentëve të Akademisë Evolucion në Gara Kombëtare të Dizajnit të Enterierit

Në datën 30 nëntor 2023, studentët e programit të Dizajnit të Enterierit në vitin e tretë të Akademisë Evolucion morën…

Ambasadori i Luksemburgut në Kosovë, Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë dhe përfaqësues i përhershëm i UNDP-së për Kosovë vizituan Akademinë Evolucion.

Ambasadori i Luksemburgut në Kosovë, Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë dhe përfaqësues i përhershëm i UNDP-së për Kosovë vizituan Akademinë Evolucion.

Të premten, më 20 Tetor 2023, Z. Patrick Heck, Ambasador i Luksemburgut në Kosovë, Z. Qemal Minxhozi, Ambasador i Shqipërisë…

Lajmërim!

Lajmërim!

Lajmërim, regjistrimi online i Studentëve të rinj për vitin Akademik 2023-2024!. Të nderuar studentë, ju njoftojmë se pavarësisht nëse keni…

Studentët tanë triumfojnë në finale në MUZA COMPETITION

Studentët tanë triumfojnë në finale në MUZA COMPETITION

Me kënaqësi të madhe, ju njoftojmë se studentët tanë të Akademisë Evolucion kanë arritur një sukses të jashtëzakonshëm duke u…

Idea Shefkiu, studente e Vitit të tretë ka fituar çmimin e dytë në Panairin Konventa e Drurit, Edicioni i 5-të.

Idea Shefkiu, studente e Vitit të tretë ka fituar çmimin e dytë në Panairin Konventa e Drurit, Edicioni i 5-të.

Idea Shefkiu, studente e Vitit të tretë ka fituar çmimin e dytë në Panairin Konventa e Drurit, Edicioni i 5-të.…

Pamje nga pjesëmarrja e Akademisë Evolucion në Ekspozitën “3’rd International Thai Silk Fashion Week 2022”.

Pamje nga pjesëmarrja e Akademisë Evolucion në Ekspozitën “3’rd International Thai Silk Fashion Week 2022”.

Pamje nga pjesëmarrja e Akademisë Evolucion në Ekspozitën “3’rd International Thai Silk Fashion Week 2022”.

GARA STUDENTORE PËR DIZAJN

GARA STUDENTORE PËR DIZAJN

Projekti ne panair dhe pjesemarrjen ne gare qe kane aplikuar tre studentet e DE , Konventa e Drurit. Idea Shefkiu…

Sot fillon Viti Akademik 2022/2023

Sot fillon Viti Akademik 2022/2023

Urime fillimi i vitit të ri Akademik! 🥳Akademia Evolucion ju uron të gjithë studentëve një vit të mbarë Akademik të…

Fitueset e dy bursave të plota janë zgjedhur!

Fitueset e dy bursave të plota janë zgjedhur!

Fitueset e dy bursave të plota janë zgjedhur!Flandra Besimi fitoi bursë në drejtimin Dizajn Komunikimi dhe Arianë Veliu në drejtimin…

Fillojnë regjistrimet në Dizajn Mode dhe Dizajn Komunikimi

Fillojnë regjistrimet në Dizajn Mode dhe Dizajn Komunikimi

Akademia Evolucion nis regjistrimin e studentëve të ri në drejtimet Dizajn i Modës dhe Dizajn I Komunikimit, për vitin akademik…

Çaste nga vizita studimore e studentëve të Dizajn Enterieri në Prishtina Mall

Çaste nga vizita studimore e studentëve të Dizajn Enterieri në Prishtina Mall

Studentët e Dizajnit të Enterierit të Akademisë Evolucion kanë qëndruar në një vizitë studimore në Prishtina Mall, me qëllim të…