038 558 600  info@akademiaevolucion.com

ALUMNI

Sukseset dhe arritjet e nxënësve në departamentet e Akademisë Evolucion

VALDRIN SAHITI

Bachelor ne Dizajn te Modes

Biznes Personal “Valdrin Sahiti” (Atelie)

Mesimdhenes ne “Akademia Evolucion”

MODA NUK ESHTE DESHIRE POR DHUNTI, ANDAJ NJEREZIT QE E KANE DUHET TA BEJNE SE PERNDRYSHE E BANALIZOJNE

Akademia Evolucion nje shkolle e cila eshte shume praktike me nje planprogram te pasur dhe te kombinuar nga vendet evropiane me shume benefite per te qene nje dizajner i kompletuar dhe jo vetem por edhe nje patronist, nje redaktor mode, stilist, dizajner tekstili por edhe nje shites i mire dhe promovues produkti poashtu. Vend i perkryer per kompletimin e talentit.

XHAVIT NOVOLANI

Apsolvent ne Dizajn te Modes

Biznes Personal “Jawi Bags”

WHAT’S ON YOUR HEAD, IT’S IN YOUR HAND..
JAWI BAGS

Ne karrieren time, angazhimin tim si student ne Akademine Evolucion, e konsideroj si nje pikenisje te madhe ne drejtim te permbushjes se ambicieve te mia. Ne “Evolucion" une gjeta nje ambient te ngrohte i cili me hapi dimensione te reja te perceptimit te botes se modes.

FLORA LOSHI

Bachelor i Arteve ne Dizajn te Modes

2010/2011

Biznes individual “Flora Loshi Fashion Studio" (Atelie)

FASHION IS MADE TO COME ON FASHION ABOW. STAY UPDATE!

Akademia Evolucion, aty ku dija dhe kreativiteti triumfon!

JEHONA BUNJAKU

Bachelor i Arteve ne Dizajn te Modes

2010/2011

Biznes individual “Glam" (Atelie)

BLERINA AGUSHI

Apsolvente ne Dizajn te Modes

Biznes te perbashket “Class Fashion"

(Atelie)

SUKSESI ESHTE SI PASQYRE, SI TA SHIQOSH ASHTU TE SHIQON!

Akademia Evolucion eshte nje nder shkollat me prestigjioze qe te jep nje avansim te madh ne punen e metutjeshme.

YLLKA METUSHI

Bachelor ne Dizajn te Modes

Biznes personal “2M Fashion" (Atelie)

AKADEMIA EVOLUCION – NJE FAMILJE E MADHE.

Per mua Akademia Evolucion nuk ka qene vetem nje Universitet ku kemi marr njohuri te bollshme lidhje me Artin e Modes, por ka qene edhe nje vend ku te gjithe studentet kemi pase lirine te shprehim kreativitetin tone, ne menyrat tona, ne nje atmosfere shume ‘fun’ ku te gjithe jemi ndier si pjese e nje ‘big happy family’, and I miss that feeling!

FATON TMAVA

Apsolvent ne Dizajn Enterier

Biznes Individual “Dante Group" (Atelie)

Mesimdhenes ne “Akademia Evolucion”

“GJITHCKA NE ART ESHTE I PARENDESISHEM, PERVEC NESE AJO ESHTE MARRE NGA JETA"
(KARAVAGJIO)

“Akademia Evolucion" i ka dhen kuptim artit tim, sot une jam dizajner.

TRIMORR GORANI

Apsolvent ne Dizajn Enterier

Biznes te perbashket “All IN" (Atelie)

AKADEMIA EVOLUCION, SHTEPIA IME E DYTE.

AGON VUTHI

Bachelor i Dizajnit te Komunikimit

I punesuar ne “Akademia Evolucion”

Departamenti i marketingut

CDO GJE KA QENE E REALIZUAR ARTISTIKISHT, PERVEC SE SI TE JETOJME!

Akademia Evolucion – aty ku arti evoluon!

ARBER RACAJ

Bachelor i Dizajnit te Komunikimit
I punesuar ne “Gorenje Department Store”
Master ne Visual Brand Design
“Domus Academy" Milano 

DESIGN IS THINKING MADE VISUAL.

Eshte kenaqesi dhe privilegj te kesh klase te ngritur te profesoreve sikur une qe kam gjetur ne kete ambient, kjo me ben te ndihem krenar ndaj zgjedhjes sime.

VISAR PALOJA

Bachelor i Dizajnit te Komunikimit
I punesuar ne “Visual Group”

EVERYTHING IS DESIGNED. FEW THINGS ARE DESIGNED WELL.

Meso, krijo, puno. Akademia Evolucion.