038 558 600  info@akademiaevolucion.com

SHPALLJE

Shpalljet e fundit nga Akademia Evolucion

AKADEMIA EVOLUCION HAP KONKURSET PËR PRANIMIN E STUDENTËVE TË RINJ NË VITIN AKADEMIK 2023/2024

AKADEMIA EVOLUCION HAP KONKURSET PËR PRANIMIN E STUDENTËVE TË RINJ NË VITIN AKADEMIK 2023/2024

Akademia "Evolucion" nis regjistrimin e studentëve të rinj për vitin Akademik 2023/2024 në programet: - Dizajni i Modës nivelit Bachelor…

KONKURS

KONKURS

KONKURS Në bazë të ligjit të punës, Nr. 03/L-212, Statutit dhe rregulloreve të tjera të Akademisë Evolucion (AE),shpallet konkursi për…

Evolucion ndanë dy bursa

Evolucion ndanë dy bursa

Akademia Evolucion ka vendosur t'i ndajë dy bursa të plota për dy portfolio më KREATIVE. Për të përzgjedhur shënjoni shokun/shoqen…

Akademia Evolucion ka filluar regjistrimet e studentëve të rinj për vitin akademik 2021/2022

Akademia Evolucion ka filluar regjistrimet e studentëve të rinj për vitin akademik 2021/2022

Në Akademinë Evolucion kanë filluar regjistrimet e studentëve të rinj për vitin akademik 2021/2022. Në programet e Dizajnit të Modës…

Apliko Tani

Apliko Tani

Akademia Evolucion ofron një gamë të gjerë të mësimit për lëmitë e dizajnit,që janë relevante për tregun modern global. APLIKO…

Njoftim

Njoftim

Të nderuar student, Ju njoftojmë se Administrata e Akademisë Evolucion nga sot me datën 01.06.2020 do të punoj me palë…

Mbrojtja e temës së diplomës në mënyrë Virtuale e studentëve të Dizajnit të Enterierit

Mbrojtja e temës së diplomës në mënyrë Virtuale e studentëve të Dizajnit të Enterierit

Sot tre stundentë të departamentit të Enterierit mbrojtën me sukses temën e diplomës. Festina Ramadani , Reshat Alidema dhe Bleonart…

Filluan aplikimet në Akademinë Evolucion

Filluan aplikimet në Akademinë Evolucion

Kan filluar aplikimet ne drejtimet (BA) dhe (MA) në këto drejtime. Dizajn Mode (BA) Dizajn Enterieri (BA) Dizajn Komunikimi (BA)

MËSO ADOBE ILLUSTRATOR

MËSO ADOBE ILLUSTRATOR

Shkollat verore 2019 Ky kurs u hartua për dizajner grafik fillestar, ilustrues. Gjatë këtij kursi në Adobe Illustrator CC, ju do…

MËSO ADOBE PHOTOSHOP

MËSO ADOBE PHOTOSHOP

Shkollat verore 2019 Ky kurs është për fillestar ose për cilindo që nuk ka përvojë në Adobe Photoshop CC dhe…

Kurs në Dizajn të Modes

Kurs në Dizajn të Modes

Shkollat verore 2019 Tashmë kanë filluar regjistrimet në shkollën verore në Akademinë Evolucion. Ju që kërkoni të njihni dizajnin e…