038 558 600  info@akademiaevolucion.com

MËSO ADOBE PHOTOSHOP - Akademia Evolucion

Shkollat verore 2019


Ky kurs është për fillestar ose për cilindo që nuk ka përvojë në Adobe Photoshop CC dhe dëshiron të mësojë se si të përdorë programin. 
Në këtë kurs, ju do të merrni njohuri nga ekspert të Adobe Photoshop CC, ku do të krijoni projekte të ndryshme.


Nëse dëshiron të bëhesh dizajner/e grafik/e, fotograf/e dhe çfarëdo industrie tjetër, do të gjeni informacion të dobishëm në këtë kurs dhe do të çertifikoheni.


Kursi mbahet në ambientet dhe nga profesoret e Alademisë.
Ky kurs fillon nga data 01 korrik – 30 korrik 2019 (tre here në javë)
Për informata te mëtejshme na telefononi në : 
Vala : ‭+38344639880‬
Fix : +38338556800

Leave A Comment