038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Studentët tanë triumfojnë në finale në MUZA COMPETITION

Me kënaqësi të madhe, ju njoftojmë se studentët tanë të Akademisë Evolucion kanë arritur një sukses të jashtëzakonshëm duke u bërë fitues në finale të projektit MUZA COMPETITION” . Është një projekt i ndërmarrë nga Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon në kuadër të Tiranës si Kryeqyteti Europian i të Rinjve 2022, i cili përfshin aktivizimin […]

Read More

Idea Shefkiu, studente e Vitit të tretë ka fituar çmimin e dytë në Panairin Konventa e Drurit, Edicioni i 5-të.

Idea Shefkiu, studente e Vitit të tretë ka fituar çmimin e dytë në Panairin Konventa e Drurit, Edicioni i 5-të. Idea Shefkiu ka garuar me projektin – Karrige moderne nga druri me formë abstrakte por me funksion që të ulesh nga të gjitha pozitat dhe rrotullimet e karriges si dhe me koncept tradicional (shkambi). Jemi […]

Read More