038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Idea Shefkiu, studente e Vitit të tretë ka fituar çmimin e dytë në Panairin Konventa e Drurit, Edicioni i 5-të. - Akademia Evolucion

Idea Shefkiu, studente e Vitit të tretë ka fituar çmimin e dytë në Panairin Konventa e Drurit, Edicioni i 5-të.

Idea Shefkiu ka garuar me projektin – Karrige moderne nga druri me formë abstrakte por me funksion që të ulesh nga të gjitha pozitat dhe rrotullimet e karriges si dhe me koncept tradicional (shkambi). 🪑

Jemi shumë krenar me studentët tanë, i urojmë shumë sukses Ideas në karrierën e saj! 👏🏼

Leave A Comment