038 558 600  info@akademiaevolucion.com

“Ekspozite e studentit Faton Tmava” - Akademia Evolucion

Në Milano të Italisë organizohet java e dizajnit industrial dhe dizajnit të mobileve. Ky organizim bëhet nga dy kompani shumë të njohura në botë, Isalone dhe Fuorisalone. Studetit Faton Tmava firma Secondome i ka bërë ftesë që ti dizajnojë një set aksesoresh (Mbajtës Qirinjësh) prej xhami të cilët në treg janë shumë të shtrenjtë.

Çmimi i këtyre qirinjëve do të variojtë nga 200 e deri në 400 Euro pë një set. Punimet e studentit në fjalë së pari do të ekspozohen në këto dy kompani e më pastaj do të bëhet ekspozimi i tyre edhe nëpër qytet të ndryshme bottërore siç janë: Paris, New York, Dubai etj.

Për firmën në të cilën ka dizajnuar studenti Faton Tmava kanë dizajnuar shum dizajnerë me famë botërore. Për më shum Klikoni ne këtë link Ekspozite e studentit Faton Tmava.

Leave A Comment