038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Ekspozita në Gjakovë - Akademia Evolucion

Sot prezantuam pranë qytetareve, të rinjve dhe studentëve të ardhshem, programet e studimit:
Dizajn i Modes (BA & MA);
Dizajn i Enterierit (BA & MA);
Dizajn i Komunikimit (Dizajn grafik & multimedia BA);
Dizajn & Marketing (MA);

Në qytetin e bukur dhe traditës.

Leave A Comment