038 558 600  info@akademiaevolucion.com

“Ekspozita e studentëve 2013” - Akademia Evolucion

Ju ftojmë të merrni pjesë në Ekspozitën e studentëve të ShLPA Evolucion e cila do të hapet me datën 05 korrik 2013 në ora 19:00 në Parkun Arkeologjik, afër Muzeut të Prishtinës.

Ekspozita do të shfaqë punën kreative të studentëve, të realizuar gjatë studimeve në vitin akademik 2012-2013, në departamentet e Dizajnit të Modës, Dizajnit të Komunikimit, Dizajnit të Enterierit dhe Arteve Mediale, si dhe njëkohësisht do të prezantojë edhe aspekte të veçanta dhe vokacionale të punës së tyre.

Ekspozita do të jetë e hapur nga data 5 deri më 8 korrik 2013. Ju mirëpresim. Me respekt, ShLPA Evolucion

Leave A Comment