038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Çaste nga vizita studimore e studentëve të Dizajn Enterieri në Prishtina Mall - Akademia Evolucion

Studentët e Dizajnit të Enterierit të Akademisë Evolucion kanë qëndruar në një vizitë studimore në Prishtina Mall, me qëllim të prezantimit të projektit.
Gjatë vizitës studentët e Akademisë kanë parê nga afër punimet në këtë qendër tregtare e cila pritet të jetë një ndër më të mëdhatë në rajon.
Akademia Evolucion ka shprehur mirënjohjen e saj për Prishtina Mall për mundësinë dhe mikëpritjen gjatë vizitës studimore të studentëve te Dizajnit të Enterierit.