038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Vizitë studimore në Ciao Berto - Akademia Evolucion

Vizitë studimore në Ciao Berto . Studentët e programit Bachelor të dizajnit të enterierit, vizituan fabrikën dhe qendrën e rë të prodhuesit të mobiljeve CiaoBerto.

Gjatë kësaj vizite, studentët panë nga afër proceset e punës në dizajnimin e mobiljeve, u njoftuan me zhvillimet e reja të teknikave të përpunimit e prodhimit, njëherish u informuan edhe për zhvillimet dhe sfidat e prodhuesve në Kosovë. Faleminderit CiaoBerto

Leave A Comment