038 558 600  info@akademiaevolucion.com

“Vizitë studimore në Akademinë e Filmit Marubi (Tiranë), KLAN TV, ABC NEWS” - Akademia Evolucion

Studentët e Akademisë Evolucion më datën 10.05.2013 udhëtuan për në Shqipëri ku vizituan Akademinë e Filmit “Marubi”, aty u priten nga regjisori Kujtim Çashku.

Ndër tjerash ata vizituan edhe televizionet KLAN, ABC NEWS dhe Kompaninë Filmike Audiovizuele.

Kjo vizite studentore u organizua nga Akademia Evolucion me profesor: Gani Mehmetaj.

Leave A Comment