038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Vizite nga Edward Anderson dhe Shpresa Mulliqi, perfaqesues te OSBE-se. - Akademia Evolucion

Ne kuader te projekteve nga moduli i vitit te 3-te ne degen e dizajnit te komunikimit, patem mundesine qe projektet me te mira ti ndajme me Znj. Shpresa Mulliqi (National Public Safety Awareness Officer) – Department for Security and Public Safety dhe Z. Edward Anderson (Director of Department for Security and Public Safety Osce),te cilet paten rastin te ndjekin punen e realizuar nga studentet ku dhe shprehen kenaqesine qe projektet e studenteteve qe lidhen me aspektet e Social Responsibilities te ndihmoje ne forma te ndryshme. Studentet: Besfort Syla & Tringa Sefadini “ dhuna ndaj femrave”, Ilirian Sadiku “city branding” dhe Eni Pirana “128”. 

Leave A Comment