038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Vizita ne Fabriken e KNAUF - Akademia Evolucion

Studentet dhe stafi akademik i Dizajnit te Enterierit, po zhvillojne nje vizite studimore ne Fabriken dhe minieren e KNAUF ne Diber te Maqedonise. Qellimi i vizites ishte njoftimi per se afermi me procesin teknologjik te prodhimit te materialeve, njohja e produkteve te KNAUF, vecorite e tyre, avantazhet dhe aplikimi ne projektet e enterierit

Leave A Comment