038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Studentet e Enterierit gjate vizites ne Fabriken PEVALIT - Akademia Evolucion

Studentet e Dizajnit te Enterierit se bashku me stafin akademik, paten kenaqesine te vizitojne nje prej fabrikave me te medha ne rajon me eksport ne tere Evropen – PEVALIT. Kjo fabrike prodhon sisteme te fasadave termoizoluese dhe ngjitesve te ndertimtarise

Leave A Comment