038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Studentët e Dizajnit të Enterierit vizituan fabriken PEVALIT - Akademia Evolucion

Studentët e Dizajnit të Enterierit së bashku me stafin akademik, paten kënaqësinë të vizitojnë një prej fabrikave më të medha në rajon me eksport në tërë Evropen – PEVALIT.

Kjo fabrikë prodhon sisteme të fasadave termoizoluese dhe ngjitësve të ndërtimtarisë. 

Leave A Comment