038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Studentët e Dizajnit të Enterierit vizituan fabriken dhe minieren e KNAUF në Dibër - Akademia Evolucion

Studentët dhe stafi akademik i Dizajnit të Enterierit vizituan fabrikën dhe minieren e KNAUF në Dibër të Maqedonisë.

Qëllimi i vizitës ishte njoftimi për së afërmi me procesin teknologjik të prodhimit të materialeve, njohja e produkteve të KNAUF, vecoritë e tyre, avantazhet dhe aplikimi në projektet e enterierit.

Leave A Comment