038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Studente e Dizajnit te Enterierit vizite ne Hotelin EMERALD - Akademia Evolucion

Se bashku me studentet e Dizajnit te Enterierit te Akademise EVOLUCION, ne kuader te lendes se Parimeve te projektimit te objekteve hoteliere, vizituam Hotel EMERALD. Me kete rast, studentet paten mundesi te njoftohen per se afermi, ne menyre konkrete e praktike me hapesirat, permbajtjet, organizimin dhe dizajnin e enterierit te ketij Hoteli. 
E falenderojme Adelinen per mikpritjen dhe shpjegimet permbajtesore

Leave A Comment