038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Prishtina Fashion Night 2019 - Akademia Evolucion

Prishtina Fashion Night mbahet tash e sa vite në qytetin e Prishtinës ku dizajnerët sollin gjithmon diqka të re dhe duke i sjellur kështu trendet e fundit.

Prishtina Fashion Night organziohet në pjesë të ndara ku pjesa e parë sjell fustane elegante ndersa pjesa e dyte e sjell veshje të përditshme.

Festivali mbahet dy netë ku ndër shumë dizajner dhe mysafirë ishin dhe shumë njerëz të estradës muzikore si mysafirë por edhe pjesëmarrës të këtij eventi.

Leave A Comment