038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Njoftim - Akademia Evolucion

Të nderuar Student!

Ju njoftojmë se mësimi do të vazhdojë në Akademinë Evolucion! Së bashku me stafin administrativ dhe akademik, ne jemi të gatshëm për mësimin online. Mësimet online do të realizohen nëpërmjet sistemit Google Education, e që mund të përcillen nga llogaritë e studentëve në koordinim me Profesorët e juaj. Prej të hënës 16.03.2020, te gjitha departamentet me programet përkatëse do të fillojnë mësimet online.

Ju urojm mësim të mbarë!

Menaxhmeni i Akademisë Evolucion

Leave A Comment