038 558 600  info@akademiaevolucion.com

GARA STUDENTORE PËR DIZAJN - Akademia Evolucion

Projekti ne panair dhe pjesemarrjen ne gare qe kane aplikuar tre studentet e DE , Konventa e Drurit.

Idea Shefkiu – Karrige moderne nga druri me forme abstrakte por me funksion qe te ulesh nga te gjitha pozitat dhe rrotullimet e karriges si dhe me koncept tradicional (shkambi).

Redon Baholli – Varse multifunksionale dhe inovative me materiale nga druri me stil skandinav e perber nga trupat gjeometrik. Sherben si varse, karrige dhe tavoline.

Adhurim Rexhepi – Tavoline me stil industriale nga druri e perpunuar ne te gjitha detajet si dhe me se e gatshme per perpunim.