038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Fitueset e dy bursave të plota janë zgjedhur! - Akademia Evolucion

Fitueset e dy bursave të plota janë zgjedhur!
Flandra Besimi fitoi bursë në drejtimin Dizajn Komunikimi dhe Arianë Veliu në drejtimin Dizajn Mode.
Flandrës dhe Arianës i urojmë suksese të mëtutjeshme gjatë studimeve në Akademinë Evolucion!