038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Evolucion prezanton koleksionin "Ethereal" - Akademia Evolucion

Në edicionin e 20-të të PFN, Akademia Evolucion prezanton koleksionin “Ethereal” pre-fall 2022. 📣
Ky koleksion prezanton pamjen e një krijese delikate, e cila është e prekur nga një ndjenje magjepsëse, mistike dhe hyjnore.
“ETHEREAL” përcjellë forma të përsosura konceptuale, nëpërmjet misterit të kësaj krijese.