038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Evolucion me koleksion të ri në Prishtina Fashion Night - Akademia Evolucion

Akademia Evolucion ka prezantuar të enjten, më 5 Maj, koleksionin e ri “Ethereal” pre-fall 2022📣, ne edicionin e 20-të të Prishtina Fashion Nigh.
Ky koleksion i studentëve të Akademisë përfaqësoi pamjen e një krijese delikate, e cila është e prekur nga një ndjenje magjepsëse, mistike dhe hyjnore.
“ETHEREAL” përcjellë forma të përsosura konceptuale, nëpërmjet misterit të kësaj krijese.