038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Kurse Profesionale

Akademia Evolucion ofron kurse profesionale në Patron dhe Module e Qepjes, Dizajn Grafik, Fotografi si dhe Projektim. Kohëzgjatja e këtyre kurseve është 3, 6 dhe 9 mujore. Këto kurse mbahen nga profesorët e Akademisë Evolucion. Për informacione më të hollësishme kontaktoni në numrin e telefonit 038-558-600, 044-396-030.

Read More