038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Dhjetë vjet Evolucion

Akademia Evolucion ka shënuar në vitin 2015 dhjetë vjet të themelimit të saj. Me një numër të madh studentësh të përgatitur për sfidat e reja brenda vitesh, një staf profesional e të përkushtuar “Evolucion” është shndërruar në Institucionin më kredibil dhe më të avancuar të arsimit të lartë në Kosovë.  Së bashku me studentët, me […]

Read More