038 558 600  info@akademiaevolucion.com

GARA STUDENTORE PËR DIZAJN

Projekti ne panair dhe pjesemarrjen ne gare qe kane aplikuar tre studentet e DE , Konventa e Drurit. Idea Shefkiu – Karrige moderne nga druri me forme abstrakte por me funksion qe te ulesh nga te gjitha pozitat dhe rrotullimet e karriges si dhe me koncept tradicional (shkambi). Redon Baholli – Varse multifunksionale dhe inovative […]

Read More

KONKURS

KONKURS Në bazë të ligjit të punës, Nr. 03/L-212, Statutit dhe rregulloreve të tjera të Akademisë Evolucion (AE),shpallet konkursi për vend të lirë të punës, për personel administrativ me angazhim me kohë të plotë,referuar nevojave të administratës në departamentet administrative në AE.Zyra e Çështjeve Studentore ofron shërbime administrative për studentët dhe stafin akademik në AE […]

Read More

Evolucion ndanë dy bursa

Akademia Evolucion ka vendosur t’i ndajë dy bursa të plota për dy portfolio më KREATIVE. Për të përzgjedhur shënjoni shokun/shoqen më kreative që të nisë studimet me bursë të plotë në Akademia Evolucion në drejtimet:a) Dizajn Mode dhe b) Dizajn Komunikimi Afati i apkimit për bursa është deri më 1 Gusht 2022. Fituesit shpallen më […]

Read More

Çaste nga vizita studimore e studentëve të Dizajn Enterieri në Prishtina Mall

Studentët e Dizajnit të Enterierit të Akademisë Evolucion kanë qëndruar në një vizitë studimore në Prishtina Mall, me qëllim të prezantimit të projektit.Gjatë vizitës studentët e Akademisë kanë parê nga afër punimet në këtë qendër tregtare e cila pritet të jetë një ndër më të mëdhatë në rajon.Akademia Evolucion ka shprehur mirënjohjen e saj për […]

Read More

Agjencia e Akreditimit po zbaton projektin e përfshirjes së studentëve në proceset e sigurimit të cilësisë

Në Zonën Evropiane të Arsimit të Lartë (EHEA), studentët njihen si akterët kyç të cilët duhet të marrin pjesë në formësimin e arsimimit të tyre dhe përvojës së tyre mësimore. Deklarata e Pragës e nënshkruar nga të gjithë ministrat e arsimit të EHEA përcakton se studentët duhet të konsiderohen anëtarë të barabartë të komunitetit akademik […]

Read More