038 558 600  info@akademiaevolucion.com

Akademia “Evolucion” shpall konkursin për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin Akademik 2024/2025 në programet: - Akademia Evolucion

  • June 22, 2024
  • by Akademia Evolucion
  • Shpallje
  • Comments Off on Akademia “Evolucion” shpall konkursin për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin Akademik 2024/2025 në programet:
  • Dizajni i Modës niveli Bachelor
  • Dizajni i Komunikimit niveli Bachelor
  • Dizajni i Modës niveli Master

Të gjithë të interesuarit të cilët e kanë përfunduar me sukses shkollën e mesme dhe duan të ndjekin ëndërren dhe talentin e tyre mund të na vizitojnë në ambjentet tona dhe regjistrohen në programet e akredituara të nivelit Bachelor, ndërsa për kandidatët që kanë përfunduar studimet e nivelit Bachelor, mund të regjistrohen në nivelin Master.

Për më shume informacione rreth regjistrimeve na kontaktoni në:

Tel: 038 558 600
Mobil: +383 44582828
E-mail: info@akademiaevolucion.com

Ose aplikoni online: APLIKO