Lajme dhe ngjarje

Të rejat dhe ndodhitë e fundit nga Akademia Evolucion

“Vizitë studimore në Akademinë e Filmit Marubi (Tiranë), KLAN TV, ABC NEWS”

2014-11-06    Admin    Lajme

Studentët e Akademisë Evolucion më datën 10.05.2013 udhëtuan për në Shqipëri ku vizituan Akademinë e Filmit “Marubi”, aty u priten nga regjisori Kujtim Çashku. Ndër tjerash ata vizituan edhe televizionet KLAN, ABC NEWS dhe Kompaninë Filmike Audiovizuele. Kjo vizite studentore u organizua nga Akademia Evolucion me profesor: Gani Mehmetaj.