Lajme dhe ngjarje

Të rejat dhe ndodhitë e fundit nga Akademia Evolucion

“Akademia evolucion dhe down syndrom kosova”

2015-01-02    Admin    Lajme

Akademia "Evolucion" dhe studentët e dizajnit të modës po përgatitin koleksionin për fëmijët e prekur me Sindromin Down.