Galeria

Foto nga të gjitha departamentet e Akademisë Evolucion

Galeria

Tradicionale dhe Avangard 2006
Sfilata - Tradicionale dhe Iluzion
Sfilata Trikoja e gjyshes time
Titanik në Prishtinë 2007
Filmi "Dhurata e Zotit"
titullii galerise
RIAD BERISHA - GRANIT HUMOLLI - BASHKIM RASHICA
ARDEA KRASNIQI
ARBER VUTHI
galeria testuese qe shfaqet
Sfilata - Tradicionale dhe Iluzion